top of page

Модел

Ако сте заинтересувани от работата ми, свържете се с мен във формата за контакт или във фейсбук, но моля преди да го направите, прочетете по-надолу.

Платени снимки

Ако искате да ви снимам и вие да притежавате пълните права върху снимките, да се подготвят за печат или направо да се разпечатат в желаните от вас формати, съвместната ни работа е добра опция за вас. Ще бъде от голяма полза и за двама ни, ако сте наясно какви снимки искате и какво ще е предназначението им. Често това е да запечатате младостта си (уви тя не е вечна),да си направите портфолио,  да направите изненада на любимия човек, да се видите в различна  светлина и много други. Базовите цени започват от 300 лв., като допълнителни разходи са за над 5 обработени изображение, локация, грим, печат и др. Ако желаете да получите още подробности, моля свържете се с мен.

фон.jpg
_MG_5493_1.jpg
_MG_8201_1.jpg

Ако искате да направим нещо заедно на принципа TFP ( отделено време на модела срещу получаване на снимки) , то трябва да се вписва в моите фотографски проекти, които искам да реализирам и да вярваме, че можем да създадем нещо полезно и за двама ни. Обикновено за проектите си търся спортисти, балерини, хора с гъвкави и/или хармонични тела. Не търся съвършенство или класическа красота, а най-вече артистичност и харизма. Просто попитайте.

Time for Pictures (TFP)

Nude Art

Снимането на голо тяло заема голяма част от работата ми, така че ще отделя повече внимание на това. Когато се договаряме за такъв тип снимки трябва и двамата да имаме ясна представа какви точно краен резултат искаме да постигнем. Любими направления са ми - nude art, bodyscape, будоар. Разбира се тези разделения на жанрове са в голяма степен условни.

Важно е предварително да сте наясно : 

- до каква степен искате да разкриете тялото си пред камерата. 

- кои снимки искате да се покажат на публиката и кои не.

- искате ли името ви да стои под снимките или да сте анонимни

- искате ли лицето ви да не попада в кадър.

Какво представлява една фотосесия "голо тяло"?

От моделите знам, че първата фотосесия е най-вълнуваща и остава ярък спомен. Ако сме уточнили нещата по-горе, то спомена ще е приятен и често ще се връщате към направените снимки. Продължителността на една такава сесия е между 3 и 4 часа, за това време се изчерпвам от към идеи. Обикновено в началото обсъждаме концепциите, после започваме снимките. Аз маркирам основните пози в отделните сетове, но през цялото време по между ни тече комуникация, като търсим най-добрите решения за всеки кадър.

Друго, което трябва да знаете е, че никога не снимам голо тяло с модели под 18 г.

Стигнахте до тук? ;)   Значи може да се свържете с мен: контакт

_MG_0569.jpg
_MG_7350b&w.jpg
bottom of page